Første kvelden i Ongole

Kveldene i India er noe eget. Traffikken og lydene, der folk vrimler avsted til sine gjøremål er av høyt støynivå. Det er kaos, men det finnes et system i alt mylderet. Vi annkom litt tidlig denne kvelden og ble sittende å se på folkene som kom fra byen til kampanjeplassen. Åge Åleskjær fra OKS og Per Ove Berg fra Credokirken i Bergen er med på turen. De skal undervise flere hundre pastorer og ledere i Amalapuram til uka.

Kvelden i går var god. Musikken lød utover hele byen og budskapet nådde mange hjerter.
Det er underlig og godt å se mennesker finn svar i sine liv på våre musikkfestivaler. Selv hadde jeg lyst å fyre av enda mere i går, men fikk en følelse av å holde litt tilbake før i kveld og søndag kveld. Noen hundre kom frem til innbydelsen og flere ble helbredet.

Følg med oss på denne turen på våre nettsteder. Takk for støtte og forbønn.

Hilsen Rune og teamet!

Om Rune Edvardsen

Rune Edvardsen er daglig leder av misjonsorganisasjonen Troens Bevis Verdens Evangelisering og grunnlegger av den humanitære organisasjonen, Dina Stiftelsen. Rune reiser mye og sier selv han lever et spennende, men utfordrende liv. Han er gift med Sølvi og har tre barn. Som sønn av den verdenskjente evangelisten Aril Edvardsen, ble han tidelig preget av kallet om å nå mennesker med Evangeliet. Gjennom hele hans barndom har Rune fått være med ut på kampanjer og predikantseminarer. Nå reiser han selv og arrangerer sine egne korstog.
Dette innlegget ble publisert i Kampanje. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar