Bli kjent med bloggerne

På denne bloggen vil flere fra vårt team blogge. Her kan du få litt mer informasjon om bloggerne:

Geir Ingar Egeland

Geir Ingar Egeland er født og oppvokst i Kvinesdal, i Vest-Agder. Etter utdannelse innen media begynte han å arbeide i Troens Bevis. Etter noen år her flyttet han  til Kristiansand, hvor han i 11 år arbeidet i NRK. Han er gift med Carina Egeland og har tre barn. I 2008 flyttet familien tilbake til Kvinesdal, og han begynte som informasjonsleder i Troens Bevis. Geir er med Rune til både Afrika og Asia, for å skrive, fotografere og filme Troens Bevis sitt arbeid ute i feltet.

Rune Edvardsen

Rune Edvardsen er daglig leder av misjonsorganisasjonen Troens Bevis Verdens Evangelisering og grunnlegger av den humanitære organisasjonen, Dina Stiftelsen. Rune reiser mye og sier selv han lever et spennende, men utfordrende liv. Han er gift med Sølvi og har tre barn.

Som sønn av den verdenskjente evangelisten Aril Edvardsen, ble han tidelig preget av kallet om å nå mennesker med Evangeliet.  Gjennom hele hans barndom har Rune fått være med ute på store kampanjer og predikantseminarer rundt om i verden. Nå reiser han selv og arrangerer sine egene korstog.

Helge Flatøy

Helge har i flere år jobbet i Troens Bevis. Først som lærer på vår tidligere bibel og misjonsinstitutt, men nå som evangelist. Dette er en travel mann som bruker mye tid på å reise rundt i Norge og Verden. Dina Stiftelsen er også noe som tenner Helges hjerte.

Nathalie Edvardsen

Nathalie er datter av Rune Edvardsen og jobber til daglig i Troens Bevis. Oppgavene varrierer, men IT er hennes spesialområde.